Bejelentkezés

Belépés az oldalra!

Felhasználónév: *
Jelszó: *
Emlékezz rám

beglogo

Üdvözlünk a „Black Eagles” guild weboldalán!


 

pre ascalon

 

A céhünk 2005-ben alakult az akkor még ősi Ascalon területén. Az alapító eszméje az volt, hogy egy olyan magyar klánt hozzon létre, amely egymást segítő, baráti társaságként tud működni. De ha többet akarsz megtudni a céh történetéről úgy a Rólunk menüpont alatt ezt megteheted.

 

A céhünk otthona a Gunar’s Hold szerver, de a mostanra már mindenhol működő megaservernek köszönhetően, ez már csak a World vs. World részen számít. A céh alapjába véve, PVE beállítottságú, de vannak köztünk PVP és WVW veteránok is, így lényegében a játék minden területét lefedi a GUILD.

 

 A weboldal alapjában a céh tagoknak készült, a játékban történő könnyebb eligazodás fényében. Ezért találtok, az oldalon pár kedvcsináló leírást a játékról, és pár hasznos információt, illetve linket. De a buildek, és csapat összeállítások csak a tagok számára elérhető a fórumon. ( Ez azért is van mert az Areananet, úgy változtatja a traitek, és a skillek statjait, mint ahogy váltják egymást a nappalok és az éjszakák. )

 

guild foto

 

A céhbe régebben csak meghívás útján lehetett bekerülni, éppen azért, mert egy jól összeszokott baráti társaság vagyunk. De mára már megnyitottuk azon játékosok számára is a kapukat, akik szeretnének a mi közösségünk részei lenni. Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni a jelentkezési űrlapot, és a guild vezetősége meg fog keresni.

Üdvözlettel a „Black Eagles” vezetősége!

Go to top